Ovo je i meni interesantno
Za decke iz Contrast-a (bivsi Biskup - Volvo ovlasteni, kako je i napisao 155IE) sam i ja dobio preporuke. Bio sam par puta kod njih, narucivali mi neke dijelove i jedan popravak odradio kod njih. Sto se tice samog posla, nemam nikakvih problema za sad, pa pretpostavljam da je dobro odradeno.
Jedino imam zamjerku na njihovo ponasanje sto je meni osobno zasmetalo. Jedan od brace se pravi jako pametan, on sve zna, njega nitko ne moze zezati, arogantan, pun sebe, glumi frajera... Moje osobno misljenje.
Ali, s druge strane, dao je dobar savjet i prijedlog sto napraviti i tocno to je i bilo problematicno.
Sa elektrikom sam imao manji problem koji je Vertuš iz Optujske riješio. Sa prijašnjim automobilom sam nekoliko puta bio i više puta čuo preporuke za Fic Rajka kod vatrogasnog doma (od placa prema vatrogasnom domu pa u onom smjeru prema starom sajmistu - ispod mosta).
Za limariju navodno neki tip kod / blizu Varteksa. Ne znam ni ja gdje tocno niti ime... Ako si bas iz grada ili znas tko je to, podijeli