Citat:
Pozdrav svim forumasima i isprika ako sam u krivoj rubrici ali imam problem sa straznjom lamda sondom .
Trenutna potrosnja je 13.4l a bila je i 14 pa me zanima da li je to zbog sonde ili neceg drugog i kad je auto hladan ne
prihvaca gas odmah i trza se .Zanima me da li su zamjenske sonde dobre i trebam li mjenjat obje u kompletu akojedna ne radi.Hvala unaprijed na razumijevanju.
motor dok je u postizanju radne temperature radi u tzv. open loop modu, tada ne koristi signal od lambda sonde, znaci ako trza hladan onda je vjerojatno nesto drugo uzrok, isto tako ECU ne koristi lambdu kod naglih ubrzanja i gasa do poda, dakle i tada ako trza nije uzrok lambda. Neispravna lambda sonda obavezno pali check engine lampicu, tada moze biti uzrok prekid rada grijaca u sondi ili izostanak kvalitetnog signala sa nje, uzrok moze naravno biti i u zicenju. Lambda sonde bi po preporuci proizvodjaca u pravilu trebalo zamijeniti svakih 100000 km iako ne bacaju gresku jer se zalijene i vise ne generiraju kvalitetan signal. Kad se sonda zalijeni onda kod laganog ubrzanja auto malo poklekne na odredjenim okretajima, ja ih mijenjam obavezno ne svakom svom autu kad predju 100000km. prednje sonde su bitnije jer one korigiraju smjesu, dok ove iza katalizatora najcesce nisu kriticne i ne treba ih mijenjati dok ne pale lampicu jer kontroliraju samo rad katalizatora. Postoje slucajevi gdje i ove druge utjecu na smjesu, kao na mom Subaru, tada treba mijenjati obje. Sve se to vidi na dijagnostici sto i kako.
Zamjenske sonde su ok, treba kupovati samo Bosch, Ntk i Denso, sve drugo zaobici u sirokom luku.