Dečki, stvarno nema razloga da se bilo kakva rasprava (a toga je u zadnje vrijeme bilo, koliko sam pratio), završava tako da se netko nađe uvrijeđen ili tako da se netko naduri bezveze. Pa tu smo da razmjenjujemo mišljenja, savjete, iskustva i da pomažemo jedni drugima, pored uživanja u Volvo vozilima. Mislim da su svi pomalo "tempirani" i nervozni u zadnje vrijeme, pa ljudi postanu malo više osjetljivi nego inače, no stvarno mislim da ovdje nema razloga za to, jer vjerujem da je svakome od nas u interesu pomoći i da nitko nema nikakve loše namjere.
Osobno, budući da i sam vozim S60, kao i BELA, doista mislim da nema dovoljno mjesta za siguran smještaj tri kvalitetne dječje sjedalice, kako zbog oblika, tako i zbog nedostatne veličine zadnje klupe, no, nisam nikada ni probao niti znam kakvih sve sjedalica ima, pa neću to kategorički tvrditi.
Ispričavam se na podužem postu, samo sam htio reći kako vjerujem da nitko u ovoj raspravi nije imao nikakve loše namjere, pa nema potrebe da se netko naljuti ili uvrijedi, pogotovo kad pričamo o banalnim stvarima, koje će Gabriel, prije nego odluči koji će automobil kupiti, ionako iskušati i provjeriti i zaključiti iz prve ruke što želi.
Gabriel, što god odlučio kupiti, svi mi (vjerujem da govorim u ime svih nas na forumu) želimo ti sreće u potrazi i nadamo se samo da ćeš pronaći automobil koji će te odlično služiti i s kojim ćeš biti potpuno zadovoljan