Neki biser me uspio lupit na parkingu i pobjeć u 3. mjesecu prošle godine, imao sam casco, dobio novi blatobran i sve 5. Taman došlo proljeće, i far se znao mrvu rosnut nakon pranja ali jedva vidjivo. U jesen kada su došli kišni dani i hladnije vrijeme počeo se pošteno rosit i očito je da ga je blatobran prilikom nagnječenja negdje oštetio. Osušili ga, dečki u lakiraoni maknuli štiftove, zakitali kad ono drugi dan nakon pranja opet rosa u njemu. Bio kod Baotića stavit novi znak na bunker i pitao za far. Gospon u servisu pogledao i veli da ga oni neće dirat ali će pogledat i reć gdje da mi ako imam koga još zasilikonira ili da uzmem novi far koji košta ko suho zlato. Frendovi u lakiraoni opet osušili far i stavili silikon i na ta mjesta gdje su rekli u servisu ali sad pogledam i vidim da je opet mrvu rose u faru budući da pada kiša cijeli dan.
Nema mi smisla zbog takve sitnice kupovat far i dat tako veliku lovu, više ne znam gdje bi stavio silikona jer nigdje ništa se ne vidi i stavili smo ga na sva moguća mjesta gdje bi moglo bit neko mikro oštečenje...
Ako ima tko kakav prijedlog, savjet molim pomoć
Stavio sam i sliku kako je to izgledalo i najgore je što kako tražit osiguranje za far kada je far bio ne okrznut...sad nakon skoro godine dana pogotovo