Citat:
Čuj, Robi, ovo sa kilometražom može i ne mora biti... Ja sam ove godine, kad sam kupio Volvo, prodao svoju Xsaru, bila je 2000. godište, kilometraža je bila samo 103 tkm, stvarna, a svejedno za nju nisam mogao dobiti više od onih koji su prodavali isti automobil, istog godišta, u puno lošijem stanju, jedino sam ju prodao doslovce odmah. Ne prelazim puno kilometara i to je to. Doduše, nije imala onu rupu na podu, kod noge vozača, i bila je izuzetno dobro očuvana, a stanje ovih gumenih navlaka na papučicama ne znači baš ništa; njih se zamijeni bez problema, to nam je svima jasno. Moje su bile doslovno kao nove jer sam imao one anti-slip pedals na papučicama... Budući da je riječ o jakom benzincu bez plina, možda ga je vozio čovjek poput mene; kupio sam S60 benzinca jer želim jak i pouzdan automobil, a budući da ne prelazim puno kilometara godišnje, odgovara mi snažan benzinac, što zbog manje početne cijene, što zbog održavanja, koji će potrajati, i plin mi se baš i ne isplati.
da, sjecam se slika xsare ako je to ona koju si i na forumu oglasaval... to je izgledalo uscuvano...
pogledaj stanje auta izvana (oke, moze biti slampav vozac, nemarljiv, lajsne apsisale), pogle iznutra - "spoliran" volan na mjestima drzanja, podrapana koza mjenjaca, koza sjedala pohabana od izlazenja, naslon za ruku prljav od znoja... mjenajc ne vidimo al garantiram da je pohaban...
a gumice na papucama je lako promjeniti...
dobro, mozda sam u krivu, i onih 1% prevladava - tj da je prvi vlasnik tezak 190kg, visok 160, ima problema sa lojnim žljezdama, i na dulja putovanja ga vozi sluzbeni vozac... tj moguce da je ministar zapravo
moj ima debelo preko 200tisuca, i koza, plastike i sl su manje potrošeni. osim volana, moj volan je uzasnom stanju..
http://gradecki-projekt.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;