Citat:
Slazem se. Postivati cu diskreciju prodavaca i nastaviti komunikaciju sa deckima iz RIS-a preko PM-a (cim saznam broj sasije).
Nego dgovorcine, sta ti kazes na tu ergelu bez turbine od samo 140 automatic konja? Je li to tromo?
Brine me da se ne razocaram. Sa 2.4 T koji trenutno vozim se ipak osjecam kao netko na cesti. Nisam neki trkac, ali volim imati nesto "aktivne sigurnosti" u slucaju da me netko iznervira na cesti.
Da, bilo je to moje iduće pitanje, postavljeno u sebi, kog vraga ideš s konja na magarca

Osim ako nisi ostario preko noči. Za 140 konja ne znam ali znam za 170 + automatik + plin. Sve je u redu dok se lagano, penzionerski kotrljaš po gradu, otovrenom cestom ili autoputom na nekin 2500 - 3000 okretaja. Pokušaš li iz tog režima naglo ubrzati vrlo brzo ćeš žaliti za velikim okretnim momentom na niskim okretajima i puhalicom na ispušnoj grani tvog tutaća. Auto (moj sa 170 konja) vuče za ozbač tek nakon 4000 okretaja a zabava se završava na nekin 6500. Naravno kad udarim po gasu automatika mijenja na više i bez kick downa ali rijetko kad u spomenuto magično područje. Ili ga zakuca u crveno (kick down) gdje se kiseli ne vukući nikamo dok ne dođe do limitatora i prešalta u višu (što je spor i dug proces) ili ga pusti da se sam razvlači do tih 4000 tisuće pa auto nakon pola sata žilavljena napokon povuče. Za sad glumim penzionera i zabavu umjesto u brzanjima nalazim u ganjanju što manjeg prosjeka potrošnje. Apsolutne cifre su u usporedbi sa dizelašem i dalje kolosalne.
Da mislim da ćeš se razočarati. Big time.